Цветная текстурная паста/Coloured embossing paste

Всем привет! Давненько меня не было, да? Ну, подготовка к праздникам, дни рождения и прочее. Сейчас, думаю, многим не до скрапа. Хотя новогодние открытки сейчас заполонили практически все! После 10 января (когда стихнет похмелье от праздника) все начнут активно готовиться ко дню Святого Валентина.

Hello everyone! It's been a while since you saw me here last, huh? Well, with all these holidays and preparations I guess you have been busy too. Christamas cards and New Year cards have gone viral and there's so much inspiration. After the 10th January, however, when hangover fades, Valentine cards will bear the palm.



В Совушке Слваии вышел мой видео МК по работе с текстурной пастой. Прием не новый, но такой классный. Я впервые увидела его у Лауры Бассен, где она делала просто сногсшибательнейшее дерево с градиентной кроной. Ух! =)  У меня сразу зачесались руки его попробовать и скорее же намешать туда всякой хрени и побольше. Здесь же я пока держу себя в руках и не намешиваю...

Sovushka has launched my colored embossing paste tutorial and this time it's a video (where you can hear my voice, at last! I'm not shy anymore!). I saw this technique first at Laura Bassen's blog a while ago and my hands were itching to try it. Lovely, now I want to mix all kind of shit into it, really! I'm still holding though and this video shows a rather classical example. =)

Вот и все на сегодня. Скоро выйдет челлендж по скетчу и там будет моя открытка - ох, как мне она нравится! Вот бывает же такое, сделаешь работу и самому нравится. Вот она такая будет. Не пропустите. =)

Thats it for today and here is the card. I would like to say that a new challenge will show up soon and there I'm going to show a card that I really loved. I made this card for the challenge and it was a click in my head, like "Wow! Was it really me? Did I do that?". I guess it happens to enyone: when you make something and you realize that it IS cool. Don't miss it! =) 

Всем добра! =)

Happy crafting! =)






2 комментария :